reparatii termopane
0pretul aici


Cine suntem noi

Suntem o echipa de reparatii termopane infiintata inca de acum 15 ani, de cand ferestrele si usile termopan nu erau foarte raspandite. Inca de atunci ne-am dat seama ca, sistemele de feronerie si anasmblurile termoizolante, pentru o buna eficienta au nevoie de revizii si reparatii periodice.
In decursul acestor ani, personalul nostru s-a specializat, acumuland experienta, ajungand in clipa de fata sa poata efectua interventii de mare precizie si cu o rata de reusita maxima. Ferestrele si usile termopan reparate de noi functioneaza mai bine decat atunci cand au fost montate iar termoeficienta lor este adusa la puncte maxime.

Cum lucram noi

Atat pentru programarea reviziilor regulate cat si pentru cazurile de urgenta majora, primul pas va apartine: dumneavoastra trebuie sa ne contactati folosind datele noastre de contact.

Dupa stabilirea contactului veti descrie natura serviciului dorit, cat si caracteristicile ferestrelor sau a usilor pe care doriti sa le inspectam. In functie de acestea vom stabili un pret estimativ al serviciului, telefonic.

Daca pretul estimat va este de bun augur, urmeaza sa stabilim o zi si o ora pentru o intalnire.

Specialistul nostru va face o vizita la domiciliul dumneavoastra la data si ora stabilita avand instrumentarul necesar operatiunilor standard incluse in serviciul solicitat de catre dumneavoastra.

Prima operatie efectuata la fata locului este inspectia ferestrelor si a usilor, in urma careia veti fi informat despre eventualele operatii suplimentare necesare cat si despre pretul final al serviciului.

Urmeaza executia serviciilor agreate respectand conditiile standard de munca si de securitate impuse de catre compania noastra.

La final puteti solicita luarea in evidenta pentru urmatoarea inspectie anuala, caz in care veti beneficia de o reducere de 10% din pretul acestei inspectii urmatoare stabilit la data executarii inspectiei.