AcasaPlase Tantari

Realizare si montaj plase de insecte in Bucuresti – Calculatorul de Preturi

Produsele noastre sunt usor de instalat si de manevrat, avand in acelasi timp un pret foarte atractiv. Culorile sunt variate, astfel incat pot fi frumos armonizate cu tamplaria dumneavoastra, conferind un plus de eleganta decorului din interiorul si exteriorul locuintei. Instalarea lor nu afecteaza vizibilitatea, deoarece sunt fabricate din fibra de sticla, de nuanta gri sau neagra, fiind totodata deosebit de rezistente si durabile.

calculator plase insecte

Din gama noastra de plase insecte puteti alege modele fixe, mobile sau sub forma de rulou. Plasele fixe sunt montate pe un cadru din metal pe care sunt fixate cu ajutorul clemelor din PVC. Ele nu se pot deschide, insa demontarea lor este simpla, putand fi facuta de oricine. De asemenea, sunt usor de intretinut, necesitand doar o curatare lunara prin indepartarea prafului cu ajutorul unui pamatuf sau cu o perie si curatarea sinelor de rulare cu o carpa umeda.

Tipul mobil de plase tantari

In functie de preferintele dumneavoastra, puteti opta eventual pentru tipul mobil de plase, care se monteaza pe toc prin intermediul balamalelor. Avantajul lor este ca pot fi demontate intr-un mod foarte simplu pe perioada iernii, pentru a le proteja si a evita deteriorarea lor. Oricare ar fi dimensiunile ferestrei dumneavoastra, noi va putem furniza o plasa pe masura lor, care sa se potriveasca perfect si sa fie frumos armonizata din punct de vedere estetic cu fereastra. Profilul ei este din aluminiu, care se poate curata simplu si rapid.

Plase insecte sub forma de rulou in Bucuresti

Daca insa doriti tipul de plasa sub forma de rulou, tot noi suntem in masura sa va furnizam solutia perfecta. Acestea pot fi instalate si la geamurile mai greu accesibile, fiind dotate cu un snur prin intermediul caruia pot fi actionate. In partea superioara sunt dotate cu o caseta, iar pe partile laterale au doua ghidaje, toate acestea fabricate din aluminiu sau PVC. Fibra din care sunt fabricate aceste plase tantari este rezistenta la actiunea razelor soarelui si la intemperii, fiind in acelasi timp neinflamabila.

Snurul cu care sunt actionate are un mecanism de protectie, pentru a evita ridicarea accidentala. In timpul iernii, acest gen de plase pot fi ridicate si mentinute in caseta lor, fara a necesita demontarea, mai ales ca ele vor fi amplasate in exteriorul ferestrei.

Oricare ar fi preferinta dumneavoastra in ceea ce priveste modelul, dimensiunile sau nuanta, noi va stam la dispozitie in Bucuresti cu cele mai potrivite solutii.

PLASE TANTARI - PLASE INSECTE CU BALAMA, TIP RULOU SAU GLISANTE

Plase de Insecte cu Balama (clasice) - montajul se efectueaza pe loc
Inventate special pentru a oferi comfort, plasele de insecte sau de tantari joca un rol foarte important in estetica unei tamplarii, fie ea din PVC sau Aluminiu. Ramele acestor plase de insecte pot fi din PVC sau Aluminiu deasemenea. Culorile variaza ca si la tamplarie de la alb pana la stejar auriu. Fabricate din fibra de sticla de culoare gri/negru, ele nu afecteaza deloc vizibilitatea si sunt foarte rezistente, avand o durata de viata foarte ridicata.


Un adevarat scut impotriva tantarilor sau a altor tipuri de insecte il reprezinta asa numitele plase tantari, necesare in orice familie, pentru a ne elibera de stresul eliminarii acestor insecte din spatiul nostru de viata. Compania noastra va pune la dispozitie o gama larga de astfel de plase fie ca sunt pe balama, tip rulou sau glisante, care va vor reda confortul deplin al caminului dumneavoastra. In plus, ele vin ca un detaliu care sporeste estetica aspectului tamplariei de termopan, fie ca aceasta este din PVC sau aluminiu. Sistemul de inchidere este unul rapid, ceea ce contribuie la oprirea insectelor de a intra in casa.

Plasele de insecte cu balama se monteaza pe toc prin intermediul balamalelor. Avantajul lor este ca pot fi demontate intr-un mod foarte simplu pe perioada iernii, pentru a le proteja si a evita deteriorarea lor. Oricare ar fi dimensiunile ferestrei dumneavoastra, noi va putem furniza o plasa pe masura lor, care sa se potriveasca perfect si sa fie frumos armonizata din punct de vedere estetic cu fereastra. Profilul ei este din aluminiu, care se poate curata simplu si rapid.

Ne poti suna la numarul:
0722 408 934

Plase de Insecte Rulou (fara balama) - montajul se efectueaza pe loc

Plase insecte sub forma de rulou
Daca doriti tipul de plasa sub forma de rulou, tot noi suntem in masura sa va furnizam solutia perfecta. Acestea pot fi instalate si la geamurile mai greu accesibile, fiind dotate cu un snur prin intermediul caruia pot fi actionate. In partea superioara sunt dotate cu o caseta, iar pe partile laterale au doua ghidaje, toate acestea fabricate din aluminiu sau PVC. Fibra din care sunt fabricate aceste plase tantari este rezistenta la actiunea razelor soarelui si la intemperii, fiind in acelasi timp neinflamabila.

Snurul cu care sunt actionate are un mecanism de protectie, pentru a evita ridicarea accidentala. In timpul iernii, acest gen de plase pot fi ridicate si mentinute in caseta lor, fara a necesita demontarea, mai ales ca ele vor fi amplasate in exteriorul ferestrei.

Oricare ar fi preferinta dumneavoastra in ceea ce priveste modelul, dimensiunile sau nuanta, noi va stam la dispozitie cu cele mai potrivite solutii.

Plase de Insecte Glisante (pe sina) - montajul se efectueaza pe loc

Plase de insecte glisante - tip usa culisanta
Plasele de insecte glisante sunt usor de manevrat, si confera un aspect modern si de lux ferestrei dvs. Culorile sunt variate, astfel incat pot fi frumos armonizate cu tamplaria dumneavoastra, conferind un plus de eleganta decorului din interiorul si exteriorul locuintei. Instalarea lor nu afecteaza vizibilitatea, deoarece sunt fabricate din fibra de sticla, de culoarea dorita, fiind totodata deosebit de rezistente si durabile.

Plasele de insecte glisante sunt folosite pentru usi de balcon, intrari in case / vile, usi de terasa.
HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNAoffice@reparatiitermopane-pvc.ro

Ai intrebari?

PROGRAM DE LUCRU
Luni - Sambata 9.00 - 16.00
TELEFON
0722 408 934
LOCATIE
Bucuresti