Fără categorieDe ce sa alegi ferestrele termopan cu profile din PVC?

https://reparatiitermopane-pvc.ro/wp-content/uploads/2020/03/pvc-program-cover.jpg

Ferestrele din PVC sunt numarul unu in ceea ce priveste eficienta energetica

Rama unei ferestre joaca un rol decisiv in promovarea energiei si a izolatiei termice eficiente din punct de vedere al costurilor. Profilele ferestrelor realizate din PVC au un raport termic mai bun in comparatie cu ferestrele din aluminiu sau din lemn, au valori mai bune ale izolatiei si pot reduce costurile de energie si de incalzire. Exista un potential deosebit de ridicat de economisire a energiei atunci cand se utilizeaza rame din PVC pentru ferestre. Astazi, ferestrele de locuinte pot fi fabricate eficient si cu costuri reduse, utilizand profile PVC de ultima generatie si actualele geamuri triple.

Ferestrele din PVC au un raport calitate/pret foarte bun

Ferestrele din PVC ofera avantaje clare in ceea ce priveste costurile, atat in achizitii, cat si pe tot parcursul ciclului de viata. Cadrele de lemn sunt cu aproximativ 20-30% mai scumpe decat profilele din PVC, iar ferestrele din aluminiu costa, din nou, cu 30% mai mult, reprezentand cea mai scumpa alternativa. Pe baza potentialului ridicat de economisire a energiei si a intretinerii minime pe intreaga durata de viata, care este mai mare de 50 de ani, costurile sunt, de asemenea, economisite pe termen lung.

Ferestrele din PVC sunt usor de intretinut

Ferestrele din PVC de inalta calitate sunt extrem de usor de intretinut. Ele necesita o intretinere minima. Ferestrele din lemn, pe de alta parte, trebuie sa fie glazurate aproape la fiecare doi ani si pictate la fiecare 5 ani. Granulele din PVC de ultima generatie sunt extrem de rezistente la conditiile meteorologice. Pentru a curata cadrele de ferestre, tot ce ai nevoie este putin lichid de spalat vase si putina apa datorita proprietatilor usoare de ingrijire a suprafetelor netede ale profilului.

Ferestrele din PVC sunt mult mai durabile

Spre deosebire de ferestrele din lemn, ferestrele din PVC au o durata de viata indelungata. Ferestrele de inalta calitate se disting prin rezistenta la distorsiune si nivelul ridicat de functionalitate ani de-a randul. Pe baza duratei lor de viata de cel putin 50 de ani ferestrele din PVC sunt o investitie excelenta si in ceea ce priveste mentinerea valorii unei proprietati.

Ferestrele din PVC au un excelent echilibru ecologic

Ferestrele din PVC sunt 100% reciclabile si, prin urmare, economisesc resurse. 40% din toate rezervele de gaz si petrol din lume sunt utilizate pentru incalzirea si alimentarea cu energie a cladirilor, in timp ce doar 4% sunt destinate productiei de materiale plastice, dintre care doar 1% sunt utilizate pentru PVC. Pe langa faptul ca sunt reciclabile, durabilitatea si nivelul scazut al poluarii in timpul productiei profilelor din PVC contribuie la producerea unui echilibru ecologic excelent si contribuie la protectia mediului. Ferestrele din PVC rezista mult mai mult decat ferestrele din lemn si consuma substantial mai putina energie in timpul procesului de fabricatie.