AcasaServiciiSticla termopan cu gaura de hota

Pe masura ce tehnologia avanseaza si aparatura se imbunatateste, ne adaptam unui mod de trai diferit, unul care sa ne rezolve cat mai multe dintre probleme intr-un timp cat mai scurt si cu cat mai putine compromisuri.

Hai sa luam ca exemplu hota de bucatarie. Daca in urma cu 30 de ani nu ne gandeam ca un astfel de produs electrocasnic ne va ajuta sa scoatem mirosurile neplacute si aburul din bucatarie, acum este un obiect necesar, in special in casele celor din mediul urban. Sa nu mentionam de locuintele cu bucatarie tip „open space”, in cazul carora este indipensabila o hota care sa nu permita patrunderea mirosului si a aburului in sufragerie.

Vei spune: si care este legatura cu termopanele? Ei bine, de foarte multe ori, o schimbare aduce cu sine o alta schimbare, iar tipul de hota pe care majoritatea dintre noi il achizitioneaza vine cu o cerinta: trebuie sa evacueze aerul pe care il absoarbe. Asadar, exista doua posibilitati: fie spargi peretele exterior, astfel incat tubulatura pentru hota sa poata evacua aerul, fie faci o gaura in geam sau cumperi un geam care este deja prevazut cu acest orificiu. Pentru decupajul in geam este util de mentionat ca se face doar in geam nou, astfel incat sa fie posibila izolarea dintre cele doua foi de sticla termopan din jurul gaurii.

In cazul in care locuinta ta nu a fost gandita din start cu gaura pentru hota in peretele exterior, este mai simplu sa gauresti geamul din apropierea hotei, daca bucataria permite acest lucru. Noi te ajutam cu decuparea geamului in forma dorita, cu orice diametru. Daca tocmai te-ai mutat intr-o locuinta noua si esti in faza de achizitie a sistemului tip termopan, atunci vom gandi de la inceput fereastra cu gaura pentru hota.

Achizitie, revizie, reparatie? Orice intrebare ai avea referitor la termopane, suna echipa Reparatii Termopane PVC si primesti o solutie.