Cheder termopan

Despre cheder termopan

Cu o multitudine de firme care ofera garantii de pana la 10 ani pentru ferestrele de termopan, este bine de stiut ca aceeasi garantie nu se extinde si asupra chederului termopanului. Prin urmare, in functie de gradul de calitate al chederului, acesta poate incepe sa se macine, sa se decoloreze, sa se taseze si sa permita intrarea apei, aerului, zgomotului, sau pur si simplu sa inceapa sa se desprinda.
Care este pretul unui cheder termopan?
Pretul garniturilor de etansare poate varia in functie de calitatea acestora. Firma noastra ofera cele mai bune preturi pentru chederele de termopan, iar la nivel de calitate va putem recomanda garnitura ULTRA 9010 si garnitura ULTRA 6000. Acestea pot fi utilizate pentru a inlocui garniturile de cauciuc uzate sau deteriorate intalnite pe majoritatea tipurilor de usi si ferestre din profile de PVC. Din pacate, nu exista solutii de inlocuire a acestor elemente, singura alternativa fiind inlocuirea lor.

Cum te putem ajuta?

Cei mai multi dintre dumneavoastra au nevoie de ajutor in a schimba chederul termopanului. Desi este o operatiune simpla, recomandam ajutorul unui specialist care stie exact cum trebuie efectuata inlocuirea garniturilor vechi. De aceea noi va stam la dispozitie cu o echipa profesionista, care va poate garanta calitatea lucrarilor executate si a produselor folosite.

Cheder termopan este foarte importanta pentru intretinerea ferestrelor intr-o stare buna de folosinta. Acestea nu trebuie neglijate si va recomandam tuturor sa apelati la aceste servicii preventiv – astfel costul reparatiei va fi mult mai mic.
Echipa Reparatii Termopane PVC garanteaza seriozitatea si profesionalismul serviciilor oferite, marturie stand sutele de clienti din Bucuresti care au apelat la cheder termopan si nu numai.