Reparatii usi termopan

Ai nevoie de reparatii usi termopan? La Reparatii Termopane gasiti piese si personal calificat pentru orice tip de interventie

Termopanele au inlocuit trepatat vechile geamuri si usi din casele oamenilor. Mult mai rezistente decat cele din lemn sau din alte materiale, usile si geamurile din termopan sunt usor de intretinut, simplu de montat, au un grad de etanseizare foarte bun, izoleaza termic si fonic, se pot intretine simplu si nu necesita inlocuire dupa o anumita perioada de timp scurta, asa cum se intampla la cele din lemn. Cu timpul, din cauza utilizarii sau din cauza unor defecte din fabrica geamurile si usile din termopan pot incepe sa aiba probleme. Cele mai periculoase sunt usile din termopan, care se pot blocat, nu mai etanseizeaza corect, ducand astfel la o functionalitate redusa. Daca vorbim de usa de la balcon, care de multe ori se blocheaza din cauza manerului, riscul de a ramane blocat in respectivul spatiu este foarte mare, iar daca nu are cine sa cheme un mester se poate ajunge la petrecerea a cateva ore bune pe balcon…

Echipa Reparatii Termopane PVC garanteaza seriozitate si profesionalism

Pentru reparatii usi termopan la domiciliu puteti apela la Reparatii Termopane, firma cu peste 15 ani de experienta si sute de clienti multumiti. Echipa Reparatii Termopane asigura revizii si reparatii de calitate, cu personal calificat si piese originale, fiecare procedura este explicata atat pe site, cat si proprietarului, pretul constatarii defectelor la domiciliu este de 50 ron, taxa care se deduce din costul lucrarii, daca aceasta are loc. Personalul ReparatiiTermopane poate inlocui garniturile, poate repara balamelele, manerele, orice tip de defectiune aparuta la sistemele de prindere, poate remedia problemele de pozitionare, sunetele ciudate scoase de usi. La nevoie puteti solicita inlocuirea usii, daca nu se poate face nimic, inlocuirea pieselor, cumparate tot de la Reparatii Termopane. La finaul executarii de reparatii usi termopan va puteti inscrie in baza de date a firmei pentru inspectia anuala, primind astfel o reducere de 10% din pretul inspectiei. Lista completa de preturi si descrierea tuturor tipurilor de interventii sunt de gasit pe site-ul oficial Reparatii Termopane.

Serviciile de reparatii usi termopan sunt foarte importante pentru intretinerea intr-o stare buna de folosinta. Acestea nu trebuie neglijate si va recomandam tuturor sa apelati la aceste servicii preventiv – astfel costul reparatiei va fi mult mai mic.
Echipa Reparatii Termopane PVC garanteaza seriozitatea si profesionalismul serviciilor oferite, marturie stand sutele de clienti din Bucuresti care au apelat la serviciile noastre de reparatii usi termopan si nu numai.