Reparatii usi exterior termopan

Este adevarat, termopanele au devenit un deziderat pentru multi romani care vor sa beneficieze de un raport bun calitate-pret. Multi oameni s-au adaptat tendintelor si au inlocuit vechile geamuri si usi cu sisteme tip termopan.

Iata si cateva motive:

  • sunt mai rezistente decat cele „clasice” (ex.: cele din lemn)
  • usile si geamurile din termopan sunt usor de intretinut, simplu de montat, au un grad bun de etanseizare
  • izoleaza termic si fonic
  • nu necesita inlocuire dupa o perioada scurta de timp, asa cum se intampla la cele din lemn

Cu toate acestea, termopanele nu sunt o achizitie-minune si se pot strica. Din cauza utilizarii frecvente, a defectelor din fabrica, a efectelor negative ale conditiilor meteorologice, sistemele din termopan incep sa aiba probleme. Dar stii deja, orice problema ai avea, echipa Reparatii Termopane iti vine in ajutor.

Cele mai problematice sunt usile de exterior, mai ales ca exista posibilitatea sa ramai blocat in interiorul sau exteriorul casei. Spre deosebire de ferestre, usile sunt mai grele, mai des si mai brutal manevrate. Ruperea balamalelor, slabirea manerului de inchidere si blocarea lor sunt cele mai frecvente probleme care apar in cazul usilor de termopan.

Cum reparam usile de exterior din de termopan?

In primul rand, daca ai depistat o problema, contacteaza-ne. O defectiune mica se poate agrava in timp, costurile reparatiei vor creste, iar in cel mai rau caz va trebui sa schimbi in totalitate sistemul. Echipa Reparatii termopane este de parere ca reviziile periodice sunt cea mai buna solutie pentru sistemele de termopan. Astfel, eviti sa te confrunti cu situatii neplacute in momente neasteptate.

Iata si 2 sfaturi esentiale in cazul usilor termopan:

  • piesele feroneriei usii din termopan trebuie librifiate cu o substanta speciala, care le protejeaza impotriva ruginirii si griparii
  • garniturile care izoleaza colturile usii trebuie sterse cu o substanta pe baza de silicon care ii va pastra elasticitatea si ii va prelungi durata de viata

Personalul Reparatii Termopane PVC te ajuta cu inlocuirea garniturilor, repararea balamalelor, a manerelor, sau cu orice alt tip de defectiune aparuta la sistemele de prindere ale usilor exterior termopan. Avem experienta de 15 ani in piata, asa ca promitem lucrari de calitate intr-un timp cat mai scurt.