AcasaServiciiReparatii feronerie termopan

Te intrebi care este tipul de tamplarie cu cele mai multe avantaje, luand in calcul si costurile? Noi spunem ca tamplaria PVC. Iar cand spunem tamplarie PVC, ne referaim la usi si ferestre produse din segmente de profil PVC, sudate la colturi.

Cum sunt obtinute? Profilele PVC sunt produse prin extrudarea unei emulsii de PVC topit, care este instantaneu racita si taiata sub forma de bare de dimensiuni standard. Exista mai multe tipuri de bare: cu mai multe sau mai putine camere interioare, pentru toc sau pentru cercevea, pentru usi sau pentru ferestre. PVC-ul folosit la fabricarea profilelor este compus din din polimeri de clorura de vinil (PolyVinyl Chloride polymers = PVC) la care se adauga aditivi si stabilizatori pentru a putea fabrica tamplaria.

Datorita coeficientul termic scazut, tamplaria cu cea mai ridicata eficienta energetica este cea din PVC. Asta inseamna ca reuseste sa pastreze o temperatura optima in casa, indiferent de sezon. Cum reuseste tamplaria din PVC sa faca asta? Cu ajutorul unei bune izolari termice a materialelor. A nu se intelege, prin asta, ca nu va mai fi nevoie sa pornesti caloriferele iarna sau sa dai drumul la aerul conditionat vara. Sfatul nostru este ca atunci cand iti cauti tipul de tamplarie potrivit casei, sa verifici coeficientul termic al tamplariei. Acest coeficient termic masoara gradul de eficientizare energetic: cu cat acest coeficient termic este mai mic, cu atat mai mult reuseste sa pastreaze caldura, deci este mai eficient din punct de vedere termic.

Alte puncte forte ale tamplariei PVC:

  • Izolarea fonica: datorita etansarii perfecte a garniturilor, confortul acustic, in cazul tamplariei PVC, este unul ridicat
  • Viabilitatea: este durabila, unele profile avand o garantie de 25 de ani, conform producatorului.
  • Profilele PVC nu condenseaza, atata timp cat incaperea este incalzita si aerisita adecvat
  • Protectia antiefractie

In ciuda tuturor avantajelor, tamplaria PVC poate suferi modificari in urma socurilor, a intemperiilor sau a actiunilor exterioare, asa ca vei avea nevoie sa intervii pentru rezolvarea problemelor. Cum? Cu ajutorul unei echipe de specialisti, care este pregatita sa te ajute cu cele mai bune solutii si utile sfaturi.

Stim cat de neplacut este sa ai probleme cu ferestrele sau usile din termopan, asa ca echipa Reparatii Termopane PVC este la un telefon distanta. De asemenea, stim ca nimic nu dureaza o vesnicie, nici macar tamplaria din PVC, asa ca oricand ai nevoie de reparatii tamplarie PVC, apeleaza la noi!