AcasaServiciiPervaz geam termopan

De ce e bine sa masuram cu atentie un pervaz geam termopan si cat de important este sa il includem in comanda?

Odata cu alegerea geamurilor tip termopan si cu gandirea structurii ramei pentru termopane trebuie sa specificati firmei care le va monta si tipul de pervaz geam termopan si modul in care va fi montat. Aici exista doua variante: fie alegeti doar pervaz exterior din aluminiu, solide si rezistente, sau luati si pervaz exterior aluminiu, si interior PVC. De ce aveti nevoie de pervazuri?

Ce trebuie sa facem cand montam pervaz geam termopan

In primul rand pentru a proteja la exterior eventuala izolatie, pentru a da un aspect placut intregii structuri a geamurilor, pentru a va asigura ca nu veti avea de suferit de pe urma ploilor abundente care risca sa va lase urme multe si greu de sters pe geam. In al doilea rand, pervazul interior este foarte bun pentru ca puteti pune ghivece cu flori pe el, puteti obtine un design placut, protejati si in interior zidul in zona respectiva, puteti izola mai usor suprafata de contact dintre zid si structura ramelor termopan. Cand alegem un pervaz geam termopan este bine sa stim dinainte ce vom mai face pentru apartament. De exemplu, daca izolam vom comanda pervazuri mai late, daca in interior vrem sa experimentam cu aplicatii in jurul geamului sau vrem sa punem rigips, atunci iarasi dimensiunile vor fi mai mari.

E adevarat ca pervazul se poate monta usor si dupa ce terminam cu toate amenajarile interioare si exterioare, cu suruburi speciale, insa e bine sa nu ne bazam pe acest aspect pentru ca ne putem trezi ca nu avem cum sa mai montam pervazul gata comandat si vom fi nevoiti sa luam altul, pierzand astfel bani si timp. Foarte important de retinut ca pervazul trebuie luat la culoare cu restul tamplariei, trebuie sa fie intretinut periodic prin spalare, nu trebuie sa punem pe el greutati mari sau sa ne sprijinim atunci cand stergem geamurile. In cazul in care exista deja un pervaz montat inainte de izolare si acesta este „ingropat” de structura izolatiei, se poate monta la exterior pervaz aluminiu peste cel existent, cat sa acopere marginea izolatiei.

Montajul pervaz geam termopan este foarte importante pentru intretinerea ferestrelor intr-o stare buna de folosinta. Acestea nu trebuie neglijate si va recomandam tuturor sa apelati la aceste servicii preventiv – astfel costul reparatiei va fi mult mai mic.
Echipa Reparatii Termopane PVC garanteaza seriozitatea si profesionalismul serviciilor oferite, marturie stand sutele de clienti din Bucuresti care au apelat la serviciile noastre pentru montajul pervaz geam termopan si nu numai.