AcasaServiciiManer Fereastra PVC

Beneficiile unui maner fereastra PVC

Ferestrele oscilobatante sunt unele dintre cele mai versatile tipuri de sisteme din PVC. Aceste ferestre atractive au o functie unica cu dubla deschidere care va permite sa alegeti tipul de ventilare dori in incapere. Le puteti inclina spre interior pentru a permite aerului sa circule in incapere fara a deschide complet geamul, sau le puteti deschide complet pentru a lasa mai mult aer sa patrunda in casa si pentru a le putea curata mai usor. Fereastra poate pivota spre interior, permitand o curatare usoara a geamului exterior, fara a fi nevoie sa iesiti afara.

Caracteristici ale unei ferestre cu maner PVC

Ferestrele oscilobatante pot fi fabricate in dimensiuni mai mari decat alte stiluri de geam dublu, ceea ce le face solutia perfecta pentru deschideri mai mari. Ele sunt, de asemenea, disponibile intr-o gama variata de culori, avand diverse optiuni de manere si blocare care sa va permita sa personalizati ferestrele astfel incat acestea sa se potriveasca cu decorul interior si exterior.

Alegerea unui sistem oscilobatant

Aceasta alegere se poate face tinand cont atat de elementele decorative cat si de cele de functionalitate si de siguranta. Asadar, pentru o siguranta sporita si puteti modifica deschiderea folosind un restrictor de inclinare. Pentru linistea dumneavoastra puteti adauga si un sistem de blocare multi-punct care ofera, de asemenea, un plus de securitate. Ferestrele oscilobatante sunt si usor de intretinut, deoarece necesita foarte putina atentie. Pur si simplu stergeti-le cu o carpa umeda din cand in cand si ele vor straluci la fel ca atunci cand sunt noi.

Sistemul oscilobatant foarte importante pentru intretinerea ferestrelor intr-o stare buna de folosinta. Acestea nu trebuie neglijat si va recomandam tuturor sa apelati la aceste serviciu preventiv.
Echipa Reparatii Termopane PVC garanteaza seriozitatea si profesionalismul serviciilor oferite, marturie stand sutele de clienti din Bucuresti care au apelat la noi pentru sistemul oscilobatant si nu numai.