Izolatii termopan

Sporiti-va eficienta energetica prin instalarea termopanelor!

Cu ferestrele realizate din profile de termopan, caldura verii ramane in exteriorul casei iar interiorul ramane racoros si relaxant. Izolatiile termopan asigura un climat de viata confortabil, cu facturi de curent mai mici datorita limitarii folosirii aerului conditionat.
Beneficii izolatii termopan
Ferestrele si usile de termopan ofera performante mai bune in evaluarile termice decat restul alternativelor. Izolatiile termopan asigura o bariera intre schimbul termic dintre exterior si interior. In comparatie cu profilele din aluminiu care sunt un conductor natural al temperaturilor ridicate sau scazute, profilele din PVC sunt un izolator natural. Izolatiile termopan rezista pierderilor de caldura in timpul iernii si excesului de caldura in timpul verii. Alte beneficii ale sistemelor termopan sunt:

  • Izolarea fonica
  • Mentenanta scazuta
  • Varietatea culorilor
  • Rezistenta in timp
  • Siguranta sporita
  • Instalare rapida

Instalarea ferestrelor si a usilor termopan

Noi va stam la dispozitie cu o echipa profesionista, care va poate garanta calitatea lucrarilor executate si a produselor folosite. Ne puteti contacta la numarul de telefon 0722 408 934 sau ne puteti scrie la adresa de mail office@reparatiitermopane-pvc.ro . Unul dintre specialistii nostri se va deplasa la domiciliul dumneavoastra in cel mai scurt timp pentru a face o constatare si pentru a stabili impreuna cu dumneavoastra costul final al lucrarilor. Echipa noastra ofera servicii de reparatii in toate sectoarele din Bucuresti si in imprejurimi.

Izolatiile termopan sunt foarte importante pentru intretinerea ferestrelor intr-o stare buna de folosinta. Acestea nu trebuie neglijat si va recomandam tuturor sa apelati la aceste serviciu preventiv.
Echipa Reparatii Termopane PVC garanteaza seriozitatea si profesionalismul serviciilor oferite, marturie stand sutele de clienti din Bucuresti care au apelat la noi pentru izolatiile termopan si nu numai.