Garnitura etansare termopan

Firma noastra va poate recomanda doua tipuri de garnituri:

  • Garnitura de etansare termopan ULTRA 6000
  • Ganitura de etansare termopan ULTRA 9010

Acestea pot fi utilizate pentru a inlocui garniturile de cauciuc uzate sau deteriorate intalnite pe majoritatea tipurilor de usi si ferestre din profile de PVC. Garniturile ULTRA 6000 si ULTRA 9010 nu se contracta la fel ca cele din cauciuc vechi si isi mentin forma si flexibilitatea, pentru intreaga lor durata de utilizare.

Cum se monteaza corect garnitura de etansare a termopanului

Garnitura impinge perfect in canelura din sistemul de profil si atunci cand este montat corect va ramane pe pozitie fara probleme cativa ani de la instalare. De asemenea, aceasta trebuie sa asigure o etansare stransa a ferestrelor si usilor din PVC impotriva apei si a frigului.
La montarea acesteia, pentru cea mai buna performanta impotriva umezelii, garnitura trebuie sa inceapa din mijlocul sinei de sus al usii sau ferestrei, deoarece aceasta este, in mod normal, aria cea mai putin afectata de apa si vant, astfel incat partea de jos a sistemului de usi sau ferestre sa fie intotdeauna intr-o singura bucata continua.
Pentru mai multe detalii legate de pret si metoda de instalare a celor doua garnituri de etansare termopan va rugam sa ne contactati la numarul de telefon disponibil pe site.

Serviciile de reparatiei garnitura de etansare a termopanului sunt foarte importante pentru intretinerea ferestrelor intr-o stare buna de folosinta. Acestea nu trebuie neglijate si va recomandam tuturor sa apelati la aceste servicii preventiv – astfel costul reparatiei va fi mult mai mic.
Echipa Reparatii Termopane PVC garanteaza seriozitatea si profesionalismul serviciilor oferite, marturie stand sutele de clienti din Bucuresti care au apelat la serviciile noastre de reparatiei garnitura de etansare a termopanului si nu numai.