Folie geam termopan

Tipul de folie geam termopan si gazul dintre folii determina pretul termopanelor

Moda termopanelor a pus stapanire si pe tara noastra de ceva ani. Mai toata lumea investeste primii bani economisiti in inlocuirea tamplariei de lemn veche de cand e blocul cu una noua si mai aratoasa, respectiv tamplaria termopan. Motivele acestei schimbari de paradigma sunt evidente. Geamurile termopan sunt mai rezistente, asigura confort sporit pe timpul iernii, izolatia termica si fonica sunt aproape perfecte, se pot achizitiona o gama variata de modele, in culori diverse, adaptate designului locuintei.

Practic pretul final al unui termopan depinde foarte mult de folie geam termopan

In functie de cati bani au la dispozitie clientii sunt comandate modele mai sofisticate, cu rame deosebite si deschideri duble sau rame simple si sticla simpla Float. Totusi partea cea mai importanta a unui geam de acest tip este nu atat rama cu armatura, cat ceea ce poarta denumirea de folie geam termopan. Cand ne referim la folie intelegem o parte din cele doua sticle-geamuri, care sunt unite si formeaza geamul in sine. Intre cele doua folii de geam exista doua tipuri de gaz-aer si argon. Daca cele cu aer nu sunt atat de eficiente si nu tin departe condensul, cele cu argon pot preveni aparitia condensului si asigura o izolare termica mult mai buna. Practic pretul final al unui termopan depinde foarte mult de folie geam termopan, de cum a fost tratata si de ce se afla intre cele doua folii, aer sau argon. Folia de geam poate fi cu Low-E, Float, FourSeasons sau AntiCondens, cu sticla transparenta, mata, ornamentala, poate fi sau nu gaurita pentru a lasa sa treaca burlan evacuare hota sau alt sistem de aerisire.

Cu cat folia este tratata mai complex, cu atat creste pretul termopanelor, dar confortul este din ce in ce mai mare. La achizitionare termopanelor clientii au de ales intre toate aceste variante si in functie de buget pot sa cumpere variantele cele mai scumpe sau variantele cele mai ieftine, dar confortul scade drastic in cazul celor din urma.

Folie geam termopan este foarte importante pentru intretinerea ferestrelor intr-o stare buna de folosinta. Acestea nu trebuie neglijate si va recomandam tuturor sa apelati la aceste servicii preventiv – astfel costul reparatiei va fi mult mai mic.
Echipa Reparatii Termopane PVC garanteaza seriozitatea si profesionalismul serviciilor oferite, marturie stand sutele de clienti din Bucuresti care au apelat la serviciile noastre pentru folie geam termopan si nu numai.