AcasaServiciiEtansare geamuri termopan

Cauzele pierderii etanseitatii geamurilor de termopan

  • Imbatranirea garniturilor: atunci cand substanta speciala ce le protejeaza de factorii externi se duce, garniturile devin mai rigide si cu timpul se pot tasa sau chiar rupe. Ciclul de viata al acestora este de aproximativ doi ani, dupa care trebuie inlocuite.
  • Griparea elementelor de feronerie: etanseitatea geamurilor de termopan depinde si de pozitia elementelor de feronerie. Daca acestea se curbeaza in timp, nu sunt utilizate corespunzator sau nu au fost montate corect atunci etansarea geamurilor de termopan isi pierde proprietatile izolante.
  • Defectarea balamalelor: daca dupa utilizarea indelungata observati ca balamalele ferestrei si-au slabit sustinerea si si-au modificat pozitia, sau s-au defectat, este bine sa apelati la un specialist deoarece acesta poate verifica, ajusta sau repara defectiunea aparuta.

Procesul de etansare geamuri termopan

 

Pentru o eficienta maxima recomandam ajutorul unui specialist, care are experienta in inlocuirea garniurilor vechi, in repararea elementelor de feronerie sau in ajustarea balamalelor. Inlocuirea garniturii este un proces simplu, care nu necesita mult timp si nici echipamente sau instrumente complicate. In schimb, in cele doua situatii mentionate mai sus este nevoie de atentia speciala a unei echipe cu experienta.
Filozofia noastra de lucru nu implica doar oferirea unui produs, ci si crearea unui parteneriat si personalizarea serviciilor in functie de nevoile dumneavostra. Va stam la dispozitie pentru orice fel de proiect. Prin stabilirea cu atentie a planului de lucru, firma noastra ofera servicii profesionale si de o calitatea net superioara fata de cea a altor firme de pe piata.

Serviciile de etansare geamuri termopan sunt foarte importante pentru intretinerea ferestrelor intr-o stare buna de folosinta. Acestea nu trebuie neglijate si va recomandam tuturor sa apelati la aceste servicii preventiv – astfel costul reparatiei va fi mult mai mic.
Echipa Reparatii Termopane PVC garanteaza seriozitatea si profesionalismul serviciilor oferite, marturie stand sutele de clienti din Bucuresti care au apelat la serviciile noastre de etansare geamuri termopan si nu numai.