Balamale usa termopan

Balamalele sunt foarte importante pentru intretinerea termopanelor intr-o stare buna. Desi producatorii ferestrelor termopan ofera garantie de cativa ani, din cauza uzurii, a socurilor mecanice, sau a conditiilor meteo, componentele ferestrelor se pot deteriora, iar balamaua este unul dintre ele.

Exista cazuri in care usa de termopan se lasa sau se curbeaza, asa ca modul de functionare a sistemului de inchidere poate fi afectat. Daca ai un sistem de inchidere in mai multe puncte si trebuie sa ridici manerul ca sa activezi blocarea, este posibil ca actiunea sa fie greu de efectuat pentru ca sistemul de blocare nu mai este perfect aliniat din cauza usii care s-a lasat. De aceea, cea mai la indemana metoda este sa ajustezi balamalele usii de termopan.

Daca nici reglarea balamalelor nu ajuta in cazul problemei pe care ai intampinat-o, inseamna ca este necesara inlocuirea completa a balamalelor.

Balamalele au nevoie de o revizie periodica pentru a fi lubrifiate si repozitionate in locul corect, iar daca nu efectuezi revizia la timp, ele pot rugini, se pot gripa si in ultima faza se pot rupe.

In cazul tamplariei din PVC, balamaua termopan simpla poate fi:

  1. balama pipa
  2. balama fixa 75mm/ 100mm
  3. balama „6-piese” termopan

Balamaua „6-piese” termopan este alcatuita din 6 piese, de unde si denumirea. Un astfel de set are urmatoarele componente:

  • Balama toc superior + bolt fixare
  • Suport balama cercevea superioara
  • Clema prindere balama cercevea superioara
  • Balama toc inferior
  • Balama cercevea inferioara
  • Set capace PVC mascare balamale

Suna complicat? Nu-i nimic, te ajutam noi. Fie ca vrei doar sa iti ajustezi balamalele sau sa le faci revizia, fie sa le inlocuiesti, echipa noastra te poate ajuta. De asemenea, daca nu esti sigur care este tipul de balama de care ai nevoie, un specialist Reparatii Termopane PVC poate veni la domiciliul tau pentru o constatare.

Echipa Reparatii Termopane PVC garanteaza profesionalism si indrumarea necesara pentru realizarea oricaror tipuri de lucrari de care ai nevoie, astfel incat usile sau ferstrele tale din termopan sa functioneze perfect.