Maner cu cheie PVC blocare copii

Maner cu cheie PVC blocare copii

Siguranta este unul din atuurile pentru care multi proprietari apeleaza la instalarea tamplariei de termopan in locuintele lor, motivul fiind legat de multe ori de protejarea copiilor. Acest lucru inseamna ca, daca aveti copii mici si locuiti la un etaj superior, nu doriti ca acestia sa aiba acces la deschiderea geamurilor, deoarece oricand s-ar putea intampla un accident cu consecinte extrem de grave.
Producatorii acestui tip de tamplarie au avut in calcul aceste evenimente, de aceea au conceput genul de maner cu cheie PVC blocare copii, pe care il puteti gasi la firma noastra, de o calitate superioara, astfel incat familia dumneavoastra sa fie mereu intr-o perfecta siguranta.

Eficienta unui maner cu cheie PVC blocare copii

Chiar si persoanele in varsta s-ar putea afla intr-un risc iminent, atunci cand incearca sa deschida o fereastra, mai ales daca apartamentul se afla la etajele superioare, deci protectia aceasta este binevenita pentru mai multe categorii de persoane. Este o masura excelenta pentru securitatea copiilor, dar si batranilor, in cazul in care geamul s-ar putea deschide in mod accidental. Daca aveti deja instalat acest gen de maner cu cheie PVC blocare copii si observati ca nu mai functioneaza ca la inceput, nu ezitati nici o clipa si contactati-ne, pentru a nu fi mai apoi prea tarziu. Noi suntem profesionisti in reparatii termopan, oamenii nostri au o inalta calificare si o experienta de peste 15 ani in acest domeniu, prin urmare, va putem reda securitatea familiei dumneavoastra cu un inalt profesionalism, intr-o maniera simpla si prompta.

Avantajele folosirii unui maner cu cheie PVC blocare copii

Acest mecanism va permite sa aerisiti incaperea chiar si atunci cand geamul este incuiat, daca ferestrele dumneavoastra au un sistem de dubla deschidere. Daca fereastra este in pozitia oscilobatanta, puteti fi linistit in privinta celor mici, deoarece nu vor risca nimic, chiar daca geamul este deschis pentru aerisire. Daca aceasta nu a fost conceputa pentru o asemenea deschidere, problema poate fi rezolvata tot de catre noi, prin instalarea unei feronerii adecvate.
Acest sistem are insa o rezistenta medie in caz de incercare de efractie, de aceea, nu este recomandat a fi folosit in incaperile care detin valori si in care hotii ar putea patrunde destul de usor.

Inlocuirea unui maner cu cheie PVC blocare copii

Chiar daca nu va protejeaza total de hoti, sistemul este de un mare ajutor, tinand cont ca poate preveni o posibila alunecare a persoanelor varstnice sau a copiilor in exterior, fiind, prin urmare, o masura de protectie care merita exploatata.
Nu lasati sa treaca timpul, din momentul in care observati ca fereastra nu mai functioneaza corect, deoarece acest lucru ar putea insemna accidente grave, cu atat mai mult cu cat etajul la care locuiti este mai inalt. Copiii nu pot fi supravegheati in orice secunda, de aceea sunati-ne, iar o echipa de profesionisti in reparatii si instalari termopane va sosi in cel mai scurt timp la dumneavoastra, pentru a repara sau inlocui acel maner cu cheie PVC blocare copii care s-a defectat.

PROMOTIE 
Pentru clientii din Bucuresti oferim GRATUIT constatarea defectelor si sugestiile noastre de remediere.

https://reparatiitermopane-pvc.ro/wp-content/uploads/2020/02/maer-blocare-copii1.jpg

Pret:

150 lei/buc