AcasaGarnitura etansare termopan ULTRA 9100

Garnitura ULTRA 9100 – un produs cu proprietati de izolare superioare

Sistemele de tamplarie termopan PVC sunt extrem de eficiente atunci cand vine vorba despre izolatia fonica, termica si hidroizolatia. Insa, pe langa profile si elementele de feronerie, cel mai important rol il au garniturile sau chederul termopan. Acestea sunt niste subansamble ale tamplariei si sunt concepute special pentru a rezista conditiilor termice obisnuite din cele doua sezoane. Ciclul lor de viata este de aproximativ 2 ani,in functie de materialul din care sunt realizate.
Din cauza conditiilor atmosferice, acizilor prezenti in ploi sau substantelor de curatire pe baza de clor utilizate la curatarea termopanelor, garniturile isi pierd elasticitatea, se taseaza sau chiar se rup. Trebuie sa stiti de la inceput ca nu exista solutii de intretinere sau reparare a acestor garnituri, singura alternativa fiind inlocuirea acestora cu garnitura ULTRA 9100, pe care o recomandam in calitate de specialisti in reparatii termopane.

Garnitura ULTRA 9100 – cum depistezi uzura

Pentru a fi siguri ca gradul de uzura al garniturilor este unul ridicat si acestea trebuie schimbate, exista cateva proceduri ce pot fi indeplinite pentru a obtine un raspuns corect. In primul rand, o inspectie vizuala reprezinta primul pas in depistarea eventualelor defecte ale garniturii. In cazul in care nu puteti stabili cu certitudine functionalitatea acestora, puteti introduce o foaie de hartie intre garnituri, dupa care veti inchide fereastra. In cazul in care foaia iese foarte usor, inseamna ca garniturile nu mai vin in contact etans si trebuie schimbate.
Garnitura ULTRA 9100 este special conceputa pentru termopane, aceasat avand proprietati de izolare superioare fata de alte produse similare. Produsul este fabricat din cauciuc natural de foarte buna calitate si asigura performanta termo-izolanta, fono-izolanta si cea hidro-izolanta a ferestrelor sau usilor de termopan. In plus, modelul este compatibil cu orice model de tamplarie termopan, astfel ca lucrarea va primi o garantie de cel putin 2 ani.

Cum se schimba garnitura ULTRA 9100?

Pentru o eficienta maxima, recomandam ajutorul unui specialist, care stie exact cum trebuie efectuata inlocuirea garniturilor vechi. Acest proces consta in mai multe etape, nu necesita foarte mult timp si nu este nevoie de echipamente sau instrumente complicate. Astfel, se va indeparta garnitura veche prin tragere, dupa care se va curata canalul acesteia. Noua garnitura ULTRA 9100 se va introduce cu presari ferme, fara graba, pentru a fi siguri ca s-a fixat corect. Dupa aceea, se va testa eficienta noii garnituri si totul este gata.

Pretul constatarii defectelor la domiciliul clientului este de 50RON, taxa ce se deduce din costul total al prestarii serviciului in caz ca lucrarea se executa. In caz ca lucrarea nu se executa, aceasta taxa nu se ramburseaza.

https://reparatiitermopane-pvc.ro/wp-content/uploads/2020/02/ultra9100.png

Pret:

8 lei/buc