Firma sticla termopan

Ferestrele si usile sunt indispensabile in orice tip de imobil, iar calitatea lor sporeste confortul persoanelor care populeaza spatiul. Ca in orice domeniu, este recomandat sa te informezi inainte sa faci o achizitie si sa te bazezi pe o echipa care sa te ajute pe partea tehnica, sa iti dea sugestii personalizate, in functie de stilul si nevoile tale. Noi, Reparatii Termopane, exact asta facem.

De cele mai multe ori, romanii prefera ferestre si usi de termopan care sa permita patrunderea luminii in casa si sa ofere confort termic indiferent de conditiile meteorologice. Pentru a beneficia de aceste avantaje, trebuie sa stii ce tip de sticla termopan ti se potriveste.

Te intrebi cum se produce sticla termopan? Iata cateva detalii utile: se obtine prin sigilarea a doua foi de geam, separate de o bagheta distantier din aluminiu de diferite grosimi care are mici perforatii spre interior. In aceasta a fost introdus in prealabil un silicat amorf (silicagelul), format din granule de dimensiuni mici care actioneaza ca un burete, absorbind umiditatea.

Iata si cateva tipuri de sticla termopan si avantajele fiecaruia:

Termopan Clar + Low-e
Geamul termopan Clar + Low-e este o solutie optima daca vrei un raport optim calitate-pret. Avantajul este ca vei avea o pierdere mica a caldurii dinspre interior catre exterior.

Termopan Solar4S + Clar, 24 mm, pe care il mai intalnesti si sub denumirile 4 Anotimpuri, SunGuard, DualProtect
Geamul termopan cu control solar are un grad ridicat de protectie impotriva razelor solare din exterior catre interior. Este recomandat atunci cand vrei sa eviti efectul de sera din locuinta. Cu ajutorul acestui tip de geam, costurile utilitatilor (aer conditionat) vor fi mai reduse vara.

Termopan Clar + Clar
Geamul termopan Clar + Clar se foloseste atunci cand nu vrei sa ai o izolare sau o protectie termica superioara. De exemplu, pentru ferestrele de interior sau in locuinte care nu au nevoie de atentie asupra pierderilor energetice.

In sectiunea calculator pret sticla termopan iti poti face un calcul estimativ, in functie de dimensiunea ferestrelor sau usilor tale. Daca vrei ajutorul nostru pentru orice detaliu, nu ezita sa ne contactezi.

Serviciile pe care le oferim includ masurare, transport si montaj al sticlei termopan, mentenanta, reparatii sau orice alta actiune necesara sistemelor tip termopan. Suntem la un apel distanta!