reparatii termopane
telefon reparatii termopane
Informatii & Vanzari
0pretul aici

Oferim si service termopane!

 

Firma noastra ofera orice fel de service ale sistemelor de termopan PVC si aluminiu, pornind de la deblocarea usilor si ferestrelor pana la schimbarea geamurilor sparte.

Se poate intampla ca ferestrele si usile de termopan sa ramana intepenite si sa nu mai poata fi deschise/inchise. In acest caz, este bine sa apelati la o echipa profesionista care sa solutioneze problema pentru a evita spargerea geamului sau aparitia altor probleme mult mai grave si mai costisitoare.

Tot pe partea de service de termopane, echipa noastra vine in ajutorul dumneavoastra cu urmatorele servicii:

  • Inlocuire balamale
  • Inlocuire butuc
  • Inlocuire garnitura termopan Rehau
  • Inlocuire cremon PVC etc.

Spre deosebire de ferestrele din lemn, cele din PVC au o durabilitate mult mai mare iar interventiile service asupra termopanelor sunt minime. Avand un inalt grad de calitate, sistemele PVC ies in evidenta cu rezistenta lor la distorsiune si cu un nivel ridicat de functionalitate pentru o perioada lunga de timp.


Cum va putem ajuta?


Avand o experienta de 15 ani in domeniu, firma noastra va poate ajuta sa solutionati chiar si cea mai neplacuta situatie atunci cand vine vorba despre interventiile tip service termopane. Astfel, scapati de stresul repararii ferestrelor si a usilor si sunt eliminate si riscurile deteriorarii acestora. Piesele si echipamentele folosite sunt de cea mai inalta calitate, la fel ca si durabilitatea lucrarilor noastre. Nu ezitati sa ne contactati pentru a va putea bucura din nou de confortul casei dumneavoastra!

Service de termopan este foarte importante pentru intretinerea ferestrelor intr-o stare buna de folosinta. Acestea nu trebuie neglijate si va recomandam tuturor sa apelati la aceste servicii preventiv - astfel costul reparatiei va fi mult mai mic.
Echipa Reparatii Termopane PVC garanteaza seriozitatea si profesionalismul serviciilor oferite, marturie stand sutele de clienti din Bucuresti care au apelat la serviciile noastre de service de termopan si nu numai.

 

Acest serviciu este disponibil!
CERE INFORMATII

oferta plase insecte si stantari
preturi reparatii termopane

Contact Rapid Reparatii Termopane

Ne puteti contacta oricand pentru o cotatie de pret sau pentru orice informatie referitoare la reparatii termopane folosind numarul nostru de telefon:

0722 408 934


Ne gasiti in Bucuresti - Calea Calarasilor