reparatii termopane
telefon reparatii termopane
Informatii & Vanzari
0pretul aici

Repara ferestre termopan la timp pentru a profita la maxim de caracteristicile lor

 

Ti-ai montat de ceva timp ferestrele termopan si observi ca izolarea si functionare lor nu mai este la fel de eficienta ca in prima zi? Cu cat astepti mai mult cu atat defectele incep sa fie din ce in ce mai multe si se agraveaza, ajungandu-se la geamuri termopan cu o eficienta scazuta. ReparatiiTermopane poate executa la cerere reparatii ferestre termopan incluzand o gama diversa de interventii la preturi fara concurenta. Cu experienta de peste 15 ani si o echipa de specialisti care pot rezolva orice fel de defect, Reparatii Termopane poate inlocui garniturile geamurilor, poate interveni pentru remedierea unor defecte ce tin de feroneria oscilobatanta PVC, profesionistii firmei pot regla termopanele, pot schimba sau repara butucuri, manere de orice tip, cremonul manere, balamele.

Revizia ferestrelor temopan este importanta

De asemenea, in functie de ce se constata la domiciuliul clientului, in urma inspectiei termopanelor, se poate interveni asupra gaurilor scurgere, se poate debloca termopanul blocat si se pot presta orice tip de reparatii ferestre termopan necesare pentru o functionare ireprosabila a termopanelor clientilor. Taxa de constatare e de 50 ron, se deduce din costurile reparatiilor daca acestea au loc, insa daca nu are loc reparatia, aceasta nu se ramburseaza. Toate piesele inlocuite sunt de calitate, corespund tipului de termopan pe care-l are clientul, constatarea defectelor nu obliga clientul la executarea reparatiei.

Pe site-ul Reparatii Termopane gasiti o lista de preturi pentru cele mai comune interventii si descrieri detaliate ale acestora, informatii despre fiecare tip de defect aparut si cele mai frecvente cauze. Pentru a preveni aparatia altor defecte va puteti programa anual la o inspectie realizata de echipa ReparatiiTermopane, caz in care primiti si reducere de 10% din pretul inspectiei viitoare, astfel ca nu veti fi prin niciodata pe picior gresit si termopanele va vor asigura o izolare fonica si termica perfecta in orice perioada din an.

 

Serviciile de reparatii ferestre termopan sunt foarte importante pentru intretinerea ferestrelor intr-o stare buna de folosinta. Acestea nu trebuie neglijate si va recomandam tuturor sa apelati la aceste servicii preventiv - astfel costul reparatiei va fi mult mai mic.
Echipa Reparatii Termopane PVC garanteaza seriozitatea si profesionalismul serviciilor oferite, marturie stand sutele de clienti din Bucuresti care au apelat la serviciile noastre de reparatii ferestre termopan si nu numai.

Acest serviciu este disponibil!
CERE INFORMATII

oferta plase insecte si stantari
preturi reparatii termopane

Contact Rapid Reparatii Termopane

Ne puteti contacta oricand pentru o cotatie de pret sau pentru orice informatie referitoare la reparatii termopane folosind numarul nostru de telefon:

0722 408 934


Ne gasiti in Bucuresti - Calea Calarasilor