reparatii termopane
telefon reparatii termopane
Informatii & Vanzari
0pretul aici

REGLAJE PENTRU TERMOPAN

 

Dupa achizitia si montarea termopanelor, este posibil ca in timp acestea sa aiba nevoie de revizie. Desigur, cel mai bun caz este atunci cand optati sa faceti revizia la termen. Acest tip de mentenanta va poate scuti de viitoare probleme care pot aparea ca urmare a defectarii geamurilor si usilor de termopan.

Firma noastra ofera serviciul de reglaje termopan pentru diverse situatii: probleme legate de etanseitate, infiltratii de apa, condens, dificultate in deschiderea sau inchiderea sistemului etc.

Este foarte important ca revizia sa fie facuta de catre un personal cu experienta, deoarece reglajele asupra termopanelor trebuie coordonate intre ele, altfel sistemele de inchidere pot fi prea inalte sau joase si pot bloca deschiderea in ambele moduri.

Echipa noastra este specializata in rezolvarea tuturor acestor probleme.


Servicii de Reglaje Termopan

 

In materie de reglaje de termopan, oferim urmatoarele servicii:

- Verificarea etanseitatii pe toc
- Reglaje de presiune sau adancime
- Reglaje ale ferestrelor sau usilor termopan lasate
- Verificarea elementelor de feronerie
- Schimbarea garniturilor cu un nivel ridicat de uzura
- Reglaje ale balamalelor si a sistemului de rabatare etc.

Pentru toate aceste reparatii, specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a gasi cele mai bune solutii, la cele mai mici preturi, in functie de reglajul de termopan necesar. Site-ul nostru va pune la dispozitie si o lista de preturi. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta oricand!

Serviciile de reglaje termopan sunt foarte importante pentru intretinerea ferestrelor intr-o stare buna de folosinta. Acestea nu trebuie neglijate si va recomandam tuturor sa apelati la aceste servicii preventiv - astfel costul reparatiei va fi mult mai mic.

Echipa Reparatii Termopane PVC garanteaza seriozitatea si profesionalismul serviciilor oferite, marturie standsutele de clienti din Bucuresti care au apelat la serviciile noastre de reglaj termopan si nu numai.

 

Acest serviciu este disponibil!
CERE INFORMATII

oferta plase insecte si stantari
preturi reparatii termopane

Contact Rapid Reparatii Termopane

Ne puteti contacta oricand pentru o cotatie de pret sau pentru orice informatie referitoare la reparatii termopane folosind numarul nostru de telefon:

0722 408 934


Ne gasiti in Bucuresti - Calea Calarasilor