reparatii termopane
telefon reparatii termopane
Informatii & Vanzari
0pretul aici

Garnitura geamuri termopan – Preturi

 

Atunci cand fereastra dumneavoastra nu se mai inchide etans, cel mai probabil va confruntati cu o problema legata de macinarea sau ruperea garniturii termopanului. Aceasta este componenta cea mai predispusa deteriorarii. Puteti etansa scurgerile de apa si aer din jurul ferestrelor in acelasi mod – prin inlocuirea garniturilor geamurilor de termopan.

Pret garnitura geamuri termopan


Specialistii nostri va recomanda inlocuirea garniturilor vechi, cu urmatoarele tipuri de garnituri:

  • Garnitura termopan Rehau: este compatibila cu majoritatea profilelor din PVC si are un pret accesibil. Este fabricata dintr-un cauciuc sintetic dar calitati, care are o rezistenta excelenta la diferitii factori externi.
  • Garnitura termopan ULTRA 6000: este de asemenea fabricata dintr-un cauciuc sintetic, tratata special cu un fel de lubrifiant care ii permite sa etanseze eficient geamul sau usa.
  • Garnitura termopan ULTRA 9010: este o garnitura cu proprietati superioare fata de alte produse si asigura o performanta de foarte buna calitate in cazul termo, fono si hidro izolarii. Este compatibila cu orice model de tamplarie PVC si este fabricata din cauciuc natural.

Pretul garniturilor geamurilor de termopan prezentate mai sus pot fi consultate pe site-ul nostru la sectiunea “Lista preturi”. Acestea variaza intre 3 si 8 lei, depinzand de calitatea, eficienta si durabilitatea garniturilor. Pe langa pretul garniturilor geamurilor de termopan este important sa beneficiati si de o echipa specializata, care sa raspunda in cel mai scurt timp solicitarilor dumneavoastra. Pentru acest lucru noi va stam la dispozitie la numarul de telefon afisat pe site.

Garniturile geamurilor de termopan sunt foarte importante pentru intretinerea ferestrelor intr-o stare buna de folosinta. Acestea nu trebuie neglijate si va recomandam tuturor sa apelati la aceste servicii preventiv - astfel costul reparatiei va fi mult mai mic.
Echipa Reparatii Termopane PVC garanteaza seriozitatea si profesionalismul serviciilor oferite, marturie stand sutele de clienti din Bucuresti care au apelat la garniturile noastre pentru geamurile de termopan.

Acest serviciu este disponibil!
CERE INFORMATII

oferta plase insecte si stantari
preturi reparatii termopane

Contact Rapid Reparatii Termopane

Ne puteti contacta oricand pentru o cotatie de pret sau pentru orice informatie referitoare la reparatii termopane folosind numarul nostru de telefon:

0722 408 934


Ne gasiti in Bucuresti - Calea Calarasilor