reparatii termopane
telefon reparatii termopane
Informatii & Vanzari
0pretul aici

Avem nevoie de modificare geam termopan?

 

PVC-ul este cel mai frecvent folosit material pentru ramele ferestrelor casei, iar peste 80% din piața rezidențială din Romania are rame PVC montate. In cazul in care sunt intretinute in mod corespunzator, ramele geamurilor din PVC au o durata de viata de pana la 50 de ani. Acestea sunt concepute pentru a conserva energia pretioasa si pentru a economisi bani. In timp ce ramele ferestrelor de termopan sunt facute sa reziste cat geamurile de sticla, daca acestea au fost montate inainte de 2004 nu mai sunt la fel de eficiente in a retine caldura. In acest caz, cea mai buna solutie este inlocuirea sticlei existente.

Pot modifica doar geamul termopan existent?

Modificarea geamurilor termopan existente se poate face prin simpla imbunatatire a acestora folosind ultimele tehnologii de pe piata. Daca ramele dumneavoastra se afla inca intr-o conditie buna, atunci sticla existenta se poate inlocui cu una care poate aduce o imbunatatire uriasa asupra eficientei energetice a casei.

Cum va putem ajuta?

Echipa noastra se ocupa atat cu inlocuirea geamului de termopan cat si cu inlocuirea intregului sistem de termopan, in cazul in care ramele sunt uzate. Intregul proces de modificare geam termopan implica obtinerea unei oferte de pret, plasarea comenzii si instalarea noului geam sau a noului sistem de termopan. Personalul nostru calificat va sta la dispozitie fie ca doriti doar schimbarea sticlei, fie ca doriti inlocuirea intregului sistem din PVC. In cazul in care doriti informatii suplimentare cu privire la serviciul de modificare geam termopan, puteti apela numarul nostru afisat pe site.

Modificarea geamurilor termopan este foarte importante pentru intretinerea ferestrelor intr-o stare buna de folosinta. Acestea nu trebuie neglijate si va recomandam tuturor sa apelati la aceste servicii preventiv - astfel costul reparatiei va fi mult mai mic. Echipa Reparatii Termopane PVC garanteaza seriozitatea si profesionalismul serviciilor oferite, marturie stand sutele de clienti din Bucuresti care au apelat la modificarea geamurilor termopan.

Acest serviciu este disponibil!
CERE INFORMATII

oferta plase insecte si stantari
preturi reparatii termopane

Contact Rapid Reparatii Termopane

Ne puteti contacta oricand pentru o cotatie de pret sau pentru orice informatie referitoare la reparatii termopane folosind numarul nostru de telefon:

0722 408 934


Ne gasiti in Bucuresti - Calea Calarasilor