reparatii termopane
telefon reparatii termopane
Informatii & Vanzari
0pretul aici

Cum aleg un maner geam termopan?

 

Atunci cand alegeti sa inlocuiti manerul geamului de termopan sau a usii, trebuie sa va asigurati ca stiti dimensiunea corecta a acestuia. Daca nu stiti ce dimensiune de maner se potriveste usii sau geamului dumneavostra, atunci ne puteti suna la numarul de telefon afisat pe site. Echipa noastra va va asista atat in alegerea manerului potrivit cat si in instalarea acestuia, pentru un rezultat cat mai bun si care sa nu depaseasca bugetul dumneavostra.


Cum stiu care este pretul manerului geam termopan?


Avem una dintre cele mai bune game de inlocuire a manerului geamului termopan existent, de unde puteti alege: manere din aluminiu sau PVC, cu deschidere simpla sau oscilobatanta, cu cheie sau fara sau cu optiunea de blocare pentru copii. Preturile acestora pot fi consultate in lista de preturi afisata pe site, si incep de la 40 RON, astfel incat nu exista nici o scuza pentru care sa nu inlocuiti manerul stricat de cateva saptamani.


Cum va putem ajuta pentru inlocuirea manerului geamului de termopan?


In cazul in care manerul ferestrei de termopan s-a rupt sau s-a stricat si nu sunteti sigur cu ce sa-l inlocuiti, personalul nostru prietenos va poate consilia cu privire la tipul manerului care se potriveste cel mai bine geamului. Pentru a inlocui manerul geamului de termopan, nu numai ca este nevoie de instrumente de lucru adecvate, ci si de cunoasterea modului de functionare a sistemului de inchidere, a dimensiunii de maner potrivite si a tipului acestuia.  Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, personalul nostru este specializat, cu experienta si poate efectua interventii de mare precizie.

Manerului geamului de termopan este foarte importante pentru intretinerea ferestrelor intr-o stare buna de folosinta. Acestea nu trebuie neglijate si va recomandam tuturor sa apelati la aceste servicii preventiv - astfel costul reparatiei va fi mult mai mic.
Echipa Reparatii Termopane PVC garanteaza seriozitatea si profesionalismul serviciilor oferite, marturie stand sutele de clienti din Bucuresti care au apelat la noi pentru manerul geamului de termopan.

Acest serviciu este disponibil!
CERE INFORMATII

oferta plase insecte si stantari
preturi reparatii termopane

Contact Rapid Reparatii Termopane

Ne puteti contacta oricand pentru o cotatie de pret sau pentru orice informatie referitoare la reparatii termopane folosind numarul nostru de telefon:

0722 408 934


Ne gasiti in Bucuresti - Calea Calarasilor